Retour

Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Jammer, maar dat kan gebeuren. Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling kan de retour aangemeld worden of de bestelling geannuleerd worden. Hierna heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. Het bedrag zal binnen 14 dagen teruggestort worden naar je rekening.

Meld jouw retour aan door een mail te sturen met de reden van de retour naar: retour@gayacollections.nl

De retourneringskosten zijn voor eigen rekening. Deze bedragen voor zendingen vanuit Nederland €5,25. Voor zendingen vanuit België bedragen deze €5,95.

De producten dienen in dezelfde staat geretourneerd te worden als waarin deze verzonden zijn en mogen dus niet gebruikt of gedragen zijn. Als dit toch wel zo blijkt te zijn, kan de retournering worden afgekeurd.

Retourvoorwaarden:

  • De bestelling dient binnen 14 dagen na ontvangst retour bij ons te zijn aangemeld
  • De kosten van de retourzending zijn voor de klant
  • Bestellingen die buiten het retourtermijn vallen, worden niet retour genomen
  • Items dienen ongebruikt en ongedragen te zijn. Mochten items toch gebruikt of gedragen zijn, wordt het aankoopbedrag niet terugbetaald
  • Er wordt geen wasgarantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid

We kunnen niet garanderen dat de teruggestuurde producten bij ons aankomen. Producten die niet door ons zullen worden ontvangen, vallen onder de verantwoordelijkheid van de consument. Kwijtgeraakte producten kunnen niet vervangen of vergoed worden.

14 dagen- garantie
De garantie op aangeschafte producten verloopt 14 dagen na ontvangst. Helaas kunnen we geen producten repareren of terugbetalen wanneer de 14-dagen termijn is overschreden. 

Let op dat de garantie vervalt zodra schade is ontstaan door foutief gebruik van de consument, evenals schade veroorzaakt door parfum, bleken en blootstelling aan hitte en water. Aanslag en verkleuring als gevolg van chemisch contact wordt niet beschouwd als een geldig recht op garantie.

* Let op: wij geven geen garantie op pailletten, glitters, rhinestones en kralen